V E R H A L E N

Verhalenwandeling op de Holterberg                        langs legendarische plekken en mooie bomen.              eventueel met gitaarmuziek.                                       duur vanaf 1,5 uur, op afspraak

Verhalenoptreden                                                mythen, legenden en eigen verhalen                programma in overleg                                        eventueel met gitaarmuziek.

Lezing Mens en Boom                                            over bezielde levensloop en  intuītieve relatie met de natuur.                                                                      In de lezing vertel ik over mijn ervaringen de wereld van de natuurenergie. Ik bespreek levensverhalen en sprookjes en wat zij vertellen over de mens en zijn energetische avontuur. We tonen dia’s van bijzondere plekken en ik geef een demonstratie van het werken met wichelroede en pendel.

Lezing Afrikaans dorp                                             Al 18 jaar kom ik in Bedanda, een dorpje in West Afrika, Guinee Bissau. In een lezing vertel ik u over de dorpelingen, hun manier van leven en over onze vriendschap. Over ervaring met kleine projecten die mijn vriend Bicosse en ik op touw zetten, het mislukken en het slagen. Over hoe de Balanta al twee keer een groep Holtenaren hartelijk hebben ontvangen.  Er wordt een film vertoond en meer achtergronden vindt u in het boek, Op zoek naar Anderen.

Bedanda - 2005
Bedanda - 2005

 

 

 

P. Akkerman - Helhuizerweg 3. - 7451 KE
-Tel: 0548 366558 - e-mail